ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

نقض آتش بس توسط رژیم صهیونیستی در دومین روز توافق

نقض آتش بس توسط رژیم صهیونیستی در دومین روز توافق علی رغم توافق آتش بس بین رژیم صهیونیستی و لبنان، رژیم پس از تحمل شکست ننگین مذبوحانه تلاش می‌کند تا آبروی نداشته خود را با بمباران مناطق مسکونی حفظ کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۲ - ۰۸ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 28
کد خبر: ۲۶۴۳۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ در دومین روز آتش بس بین رژیم صهیونیستی و لبنان، این رژیم به بهانه‌های واهی اقدام به بمباران مناطق جنوبی کرده و پس از آن ادعا کرد که هدف مورد حمله انبار مهمات حزب الله بود. در اقدامی دیگر یک خودرو در مناطق مرزی جنوب لبنان را هدف قرار داد.

پس از توافق آتش بس که دیروز چهارشنبه به امضا رسید، ارتش رژیم مدعی شد که یک انبار موشک‌های میان برد وابسته به حزب الله را با جنگنده‌های خود هدف قرار داد.

در این رابطه «نزیه عید» شهردار شهر «بیساریه» تاکید کرد که جنگنده‌های رژیم مناطقی از این شهر را پس از توافق آتش بس هدف حملات خود قرار دادند.

از سوی دیگر خبرنگار شبکه «الجزیره» گزارش داد که در حملات پهپاد رژیم به یک خودرو در منطقه مرزی «مرکبا» سه نفر مجروح شدند. در حالی که ارتش رژیم مدعی است که این سه نفر درصدد نفوذ به سرزمین¬های اشغالی و انجام عملیات انتحاری بودند.

رادیو ارتش رژیم نیز مدعی شد که هدف پهپاد دور کردن خودرو از منطقه ممنوعه بوده و قصد کشتن سرنشینان خودرو را نداشت.

خبرگزاری رویترز نیز گزارش داد که یک تانک اسرائیلی دو گلوله به سمت شهر «مرکبا» شلیک کرد که منجر به مصدومیت دو نفر گردید. در حالی که آتش بس انجام هر نوع عملیات هجومی را ممنوع اعلام کرده است.

خبرگزاری دولتی لبنان نیز گزارش داد که یک تانک رژیم از نوع «مرکاوا» چند گلوله به طرف شهر «الوزانی» و «کفرشوبا» در جنوب لبنان شلیک کرد. این خبرگزاری همچنین افزود: ارتش رژیم نیز با چندین گلوله توپ به طرف شهر «الطیبه»، «الخیام» و «مرجعیون» در استان «النبطیة» شلیک کرد.

در نتیجه این اقدامات «حسن فضل الله» نماینده مجلس لبنان بر ضرورت مواجهه با هجمات رژیم تاکید کرده و افزود: «امروز برای همه ثابت شد که لبنان نیاز مبرمی به اتحاد و همدلی شهروندان و تشکیل ارتش قدرتمند است تا بتواند با حملات رژیم مقابله کند».

لازم به ذکر است که توافق آتش بس صبح روز چهارشنبه بین حزب الله و رژیم صهیونیستی امضا گردید و پس از آنان ده‌ها هزار آواره لبنانی به جنوب لبنان بازگشتند، در حالی که ارتش رژیم با بمباران مناطق مدنی و روستا‌ها نتوانست حتی به کوچکترین اهداف تعیین شده خود دست یابد. حملات رژیم صهیونیستی در این جنگ منجر به شهادت ۳۹۶۱ نفر و زخمی شدن ۱۶ هزار و ۵۲۰ نفر دیگر گردید. از سوی دیگر رزمندگان حزب الله با رشادت‌های خود نگذاشتند نظامیان رژیم حتی یک روستا را تصرف کنند، و اضافه بر این ۱۲۴ نظامی را به هلاکت رسانده، و ۹ هزار ساختمان و ۷ هزار خودرو در سرزمین‌های اشغالی نابود کردند. / تسنیم

کلمات کلیدی: لبنان اسرائیل
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار